Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ρεπορτάζ: Μαριάνα Μαρμαρά-Φίλιππος Καραμέτος


Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν οι ενέργειες και ο αυταρχισμός βαθμοφόρων ιατρών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι καταπατώντας κάθε έννοια προσωπικής αξιοπρέπειας και παραβιάζοντας κατάφωρα τους κανονισμούς, βάσει των οποίων διενεργούνται ιατρικές και άλλες εξετάσεις στα Σώματα Ασφαλείας, προχώρησαν στην ταπείνωση υποψηφίων γυναικών για το νομικό τμήμα του Λ.Σ.

Η σοβαρότατη καταγγελία που έγινε στη zougla.gr από τη συμμετέχουσα Φ. Μάζαρη, αφορά την πρόσφατη διεξαγωγή διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Ειδικότητας Νομικού (ανδρών – γυναικών) έτους 2011.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αήθεις «κύριοι» ιατροί εξανάγκασαν τις συμμετέχουσες κοπέλες να υποβληθούν σε μία σειρά ανεπίτρεπτων καψονιών εξαπολύοντας, μάλιστα, σεξιστικές εκφράσεις. Οι 15 γυναίκες βίωσαν το άκρως απαράδεκτο περιστατικό που καταδεικνύει με τον πιο μελανό τρόπο τον παθογενή μισογυνισμό.

Ο διαγωνισμός της ντροπής

Συνολικά 34 υποψήφιοι επιτυχόντες κλήθηκαν τηλεφωνικώς αλλά και κατόπιν της απόφασης από (8-11-2011 γραπτής ανακοίνωσης) να συμμετάσχουν σε διαδικασία υψομέτρησης, ψυχοτεχνικής δοκιμασίας στις 9-11 2011 και την αμέσως επόμενη ημέρα κλήθηκαν να υποβληθούν σε Υγειονομικές εξετάσεις.

Αφού οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε μικροβιολογική οφθαλμολογική, οδοντιατρική, ωτορινολαρυγγολογική εξέταση, η αρχηγός, αξιωματικός του Λ.Σ οδήγησε τις 15 γυναίκες σε μία αίθουσα με επιτροπή 10 ιατρών, εκ των οποίων παρέστη μόνο μία γυναίκα ιατρός καθώς οι υπόλοιποι ήταν άνδρες ιατροί, διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι ανυποψίαστες συμμετέχουσες εισήλθαν στο δωμάτιο και κοντοστάθηκαν διστακτικά απέναντι στην ξύλινη εξέδρα. Το μαρτύριο μόλις ξεκινούσε…

Ωμός εκβιασμός

Οι «κύριοι» απαίτησαν από τις υποψήφιες να παραταχθούν με αλφαβητική σειρά και να πετάξουν τα ρούχα εκτός του κάτω εσωρούχου. Στις προφορικές αντιρρήσεις τους απάντησαν επιβλητικά ότι η διαδικασία είναι υποχρεωτική και προσέθεσαν σαρκαστικά ότι όποια αντιδρά θα την απέρριπταν κατευθείαν.

Σημειώνεται ότι αρχικά έγινε ακρόαση από τη μοναδική συμμετέχουσα στη διαδικασία ιατρό και αφού ολοκλήρωσε την αποστολή της εξήλθε της αίθουσας. Στη συνέχεια οι ιατροί ζήτησαν από τις κοπέλες να τρέχουν γυμνές και αργότερα να κάνουν κουτσό στο ένα πόδι εξακολουθώντας να είναι γυμνόστηθες.

Στην ερώτηση υποψήφιας για «ποιο λόγο δεν μπορούμε να φορέσουμε τα πάνω εσώρουχα»… δεν δόθηκε απάντηση.

Ενώ εξακολουθούσαν να είναι γυμνές ζητήθηκε να παρουσιαστούν προτάσσοντας τα χέρια τους στην ευθεία των ώμων και φωνάζοντας δυνατά το ονοματεπώνυμό τους, τη σχολή που αποφοιτήσαν και τη φράση «Το γοργόν και χάριν έχειν».

Το «βασανιστήριο» δεν είχε τέλος. Κληθήκαν να γυρίσουν τα οπίσθια τους προς τέρψιν των ανδρών ιατρών και να κάνουν κάμψεις, ενόσω ήταν γυμνόστηθες. Το πιο ντροπιαστικό… ιατρός τις προσπερνούσε από δίπλα και αναφωνούσε «πιο χαμηλά κορίτσια».

Η απάντηση του Λ.Σ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πλωτάρχη του Λ.Σ., Οικονόμου Γεώργιο, μας ανέφερε ότι η καταγγελία έγινε γνωστή προσφάτως και θα διενεργηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξακρίβωση της αξιοπιστίας των όσων καταγγέλθηκαν.

Σε ερώτησή μας για το αν έχουν υποβληθεί καταγγελίες κι από άλλες συμμετέχουσες στη διαδικασία, μας ενημέρωσε ότι δεν γνωρίζει. Ωστόσο, από τις 10 Νοεμβρίου, οπότε και έγινε το συμβάν και τις 17 του ίδιου μήνα που κοινοποιήθηκε η επιστολή-καταγγελία, χρειάστηκε να εκδηλωθεί η δημοσιογραφική έρευνα για να αναγκαστεί ο μηχανισμός του Λιμενικού να ενεργοποιηθεί.

Επίσης, σε απανωτές οχλήσεις προς τον Υπουργό Προστασίας Του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, δεν κατέστη εφικτή η τηλεφωνική επαφή με τον ίδιο και η τοποθέτησή του επί του θέματος.

Αυτές είναι οι σύγχρονες μέθοδοι διενέργειας των υγειονομικών εξετάσεων στους διαγωνισμούς των Ε.Δ. και των Σωμάτων Ασφαλείας. Πολλοί γνωρίζουν τι συμβαίνει. Αρκετοί σιωπούν και ελάχιστοι μιλούν!

Η απόλυτη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Στο ανθρωποκεντρικό πολίτευμα, όπου η αξία του ανθρώπου δεν είναι μόνο ένα ατομικό δικαίωμα αλλά συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και κανόνας δημόσιας τάξης.

Η πολιτεία οφείλει καθώς και όλα τα πολιτειακά όργανα, όχι μόνο να σέβονται αλλά και να προστατεύουν την αξία του ανθρώπου.

Οι υπεύθυνοι οφείλουν να το γνωρίζουν και να το εφαρμόζουν πιστά.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε βλέπω κάτι το μεπτό.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΑΚΑΚΩΝ ΤΟΥ Λ.Σ .ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ Η Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΤΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΠΕΣ .....ΣΤΡΑΥΩΜΑΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ Λ.Σ ?????

Ανώνυμος είπε...

Αισχος! Η γιατρος αποχωρησε ή "την αποχωρησαν"? Να διερευνηθει η υποθεση και να υποστουν οτι προβλεπεται

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι στρατιωτικοί γιατροι και κυριως του ΠΝ είναι εντελλώς ψυχανώμαλοι, μάλλον δεν έχουν πάει με γυναίκα ακόμα τα φλώρια...
Κυριοι ξεσκιστε τους γιατί αν ήταν η αδερφή μου, θα εβρισκα αυτόν τον κύριο μακακα και θα τον εβαζα να σκύψει στ αλήθεια για να του ελέγξω τον προστάτη...

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΩΝ Η ΤΟΜΩΝ Η ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΗΞΙΩΝ, ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ body piercing κ.α. ΜΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ PRIVE.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

NA MAΣ ΠΟΥΝ ΑΝ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ Η' ΟΧΙ... ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ???

Ανώνυμος είπε...

αχ κοπελα μου εισαι και νομικος .... ποια ποινικη δικονομια κοπελα μου .... τι ησουν ??? αντικειμενο ή υποκείμενο πραγματογνωμοσυνης η ερευνας σε ποινικη δικογραφια ?

στο γυναικολογο σου ζητας την εφαρμογη του ΚΠΔ και εξεταση απο γυναικα βοηθο ???

τα σχεφτηκες αυτα που εγραψες ???

οι οδηγιες δεν ηταν ομαδικες και κατ επεκταση ιδιες σε ολες σας ?

Ανώνυμος είπε...

PROS (ANTRES) 281128/11-11 KAI 280112/11-11.. SIGA RE (ANTRES)ANATRIXIASAME APO THN VARVATILAA TO IDIO THA LEGATE AN HTAN H GYNAIKA SAS H H ADERFI SAS.... (ANTRES)E (ANTRES) O DEYTEROS EIDIKA EINAI POLY MEGALOS (ANTRAS) EKEINOS OTAN PAEI STON GYNAIKOLOGO DEN EXEI ENDOIASMOYS......

Ανώνυμος είπε...

συναδελφε [μιας και γραφεις με ΩΠ] εδω 280112/11-11
εχασες ... ειμαι γυναικα Λ/Φ ΜΕ εκπαιδευτικη σειρα και περασα την ιδια ακριβως εξεταση ... και εγω εκανα κουτσο και εσκυψα με την πλατη προς την επιτροπη ... βεβαια απο συγγενη γυναικα στο σωμα ηξερα πως ειναι η εξεταση και πηγα με μποξερακι
φιλια

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Υπενθυμίζουμε σε όλες τις υποψήφιες γυναίκες ότι πολλοί Συνάδελφοι μας έχουν ήδη συζύγους και αδερφές Λιμενικούς οπότε τα σχόλια τους είναι μάλλον άκαιρα...

Το μόνο μεμπτό που βρίσκουμε στην προκήρυξη είναι ότι ίσως θα έπρεπε να διευκρινίζεται η διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων ώστε να αποφευχθούν το ξάφνιασμα και οι αντιδράσεις τέτοιου είδους από τις υποψήφιες γυναίκες, οι οποίες δεν έτυχε να έχουν συγγενείς και γνωστούς που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας και στον Στρατό...

Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε οι υποψήφιες όμως, είναι ότι δίνετε εξετάσεις σε ένα ένστολο Σώμα και ότι οι διαδικασίες αυτές είναι απαραίτητες ώστε να ελεγχθούν τυχόν τατουάζ,περιπτώσεις σοβαρών ιατρικών περιστατικών και δυσμορφιών ακόμα και τυχόν περιστατικά αλλαγής φύλου(όσο υπερβολικό κι αν σας φαίνεται) που στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα είναι αδιάφορα για την πρόσληψη σας...

Αναρωτιόμαστε όμως...
Δεν έτυχε να έχετε συγγενή που να έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία ώστε να σας πεί πως γίνονται οι ιατρικές εξετάσεις στον Στρατό???
Να ξέρετε λοιπόν ότι ο λόγος που γίνονται οι εξετάσεις αυτές, ακόμα και στην στρατιωτική μας θητεία, είναι ώστε να μην διεκδικήσουμε τυχόν αποζημιώσεις από τον Στρατό για προβλήματα υγείας που είχαμε προγενέστερα παρουσιάζοντας τα ώς προβλήματα που αποκτήσαμε στην διάρκεια της θητεία μας...

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για όλα υπάρχει λόγος που γίνονται...

Υ.Γ.Όσο καλοπροαίρετα και να θέλουμε να δούμε την μεμονωμένη αυτή καταγγελία πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας παραξενεύει και μας πονηρεύει παράλληλα....

Καλή σας επιτυχία...

Ανώνυμος είπε...

απευθύνομαι στους διαχειριστές του μπλοκ.
θα ηθελα να ρωτησω οτι, αφου στο τελος του μπλοκ υπαρχει chat το οποιο δεν ελεγχεται και ο καθενας γραφει ελευθερα οτι θελει .....γιατι δεν αφηνεται ελευθερα τα σχολια μας ωστε να υπαρχει συνεχεια μια ροη .αν κατι θελει να πει καποιος ,κακο......το λεει και στο chat . εκτος βεβαια αν ξερετε κατι παραπανω που εγω δεν ξερω .σε καθε περιπτωση μπραβο για το βημα που μας δινεται.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΧ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ... ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΨΗΛΑΦΙΣΗ ΑΥΤΟΥ Η΄ ΣΕ ΑΝΤΡΑ???
ΑΝ ΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΕΝΝΟΩ, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑΣ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΟ...
ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Προς ανώνυμο @Δευτέρα, Νοέμβριος 28, 2011 4:29:00 μμ

Δεν υπάρχει καμμιά δική μας παρέμβαση...Υπάρχουν περιορισμοί της ίδιας της εφαρμογής όπως πχ ο αριθμός των συνομιλητών που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα και το ιστορικό των μηνυμάτων που εμφανίζονται πριν την αυτόματη εκκαθάριση.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι; Επειδή καλώς εχόντων των πραγμάτων πρόκειται να συμμετάσχω σε αυτές τις εξετάσεις θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις αν κάποιος έχει την καλοσύνη. Καταλαβαίνω πλήρως το να πρέπει να βγάλουμε το στηθόδεσμο (δερματοστιξία, ουλές, σκουλαρίκια), την επίκυψη (για να εξεταστεί η σπονδυλική στήλη) και με επιφύλαξη τα επιτόπου άλματα (για πλαστικές επεμβάσεις ίσως;). Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί χρειάζεται να είμαι γυμνόστηθη και να τρέχω ή να κάνω κουτσό. Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει, όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά για να μην νιώσω άσχημα. Πάντως, θεωρώ υπερβολική όλη αυτή την βαβούρα, γιατί απ' όσο ξέρω σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας ακολουθούνται παρόμοιες διαδικασίες.

Ανώνυμος είπε...

«Η εξέταση των υποψηφίων ανέκαθεν γινόταν με αυτό τον τρόπο. Οι άντρες γυμνοί και οι γυναίκες γυμνές. Ο νόμος λέει ότι οι εξεταζόμενοι για στράτευση πρέπει να εξετάζονται χωρίς ρούχα και η εξέταση να γίνεται από υγειονομική επιτροπή κατάταξης.

Ακόμα και να θέλαμε η επιτροπή αυτή να αποτελείται μόνο από γυναίκες γιατρούς, στο Λιμενικό υπάρχουν μόνο δύο γυναίκες γιατροί».

Αυτά είπε χθες στην «Ελευθεροτυπία» ο Ν. Σοφούλης, αντιπλοίαρχος, γιατρός παθολόγος, μέλος της επιτροπής της υγειονομικής εξέτασης υποψήφιων αξιωματικών-υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, απαντώντας στις καταγγελίες της υποψηφίου δικηγόρου.

Ο γιατρός παραδέχτηκε ότι όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι για κανέναν ευχάριστη, ούτε για τους άντρες ούτε για τις γυναίκες, δεν μπορεί όμως να γίνει διαφορετικά -όπως είπε- και εξήγησε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για ομαδική εξέταση.

Τόνισε ακόμα ότι κατά τη διαδικασία της εξέτασης των υποψηφίων παρούσα ήταν και η μια γυναίκα γιατρός, αν και δεν χρειαζόταν, μόνο και μόνο για να αισθάνονται πιο άνετα οι υποψήφιες και για να σπάσει η μονοτονία των αντρών. Επίσης παρούσα ήταν και η ομαδάρχισσα των υποψηφίων.

Σύμφωνα με τον Ν. Σοφούλη, οι γιατροί δεν έκαναν σχόλια κατά τη διαδικασία της εξέτασης, ενώ -όπως είπε- στην καταγγελία της δικηγόρου υπάρχουν κι άλλες ανακρίβειες.

«Υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πώς γινόταν η διαδικασία. Είναι δυνατόν να μην ενημερώθηκε από την ομαδάρχισσα και από τις προηγούμενες υποψήφιες; Είναι επίσης δυνατόν να μη γνωρίζει το νόμο, αφού η ίδια είναι δικηγόρος;».

Τέλος, ο Ν. Σοφούλης σημείωσε ότι η υποψήφια δικηγόρος την καταγγελία την έκανε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Μας τα ΄χουν πρήξει σήμερα όλη μέρα, με μια απολύτως ασήμαντη στην πραγματικότητα "είδηση", ανάλογης αξίας με αυτό που έλεγε ο Λαζόπουλος: "είδηση-σοκ: ο Γιώργος Τσαλίκης έκλασε!".
Μια (-1-) κοπέλα, υποψήφια σε εξετάσεις για το Λιμενικό Σώμα, για κατάταξη αξιωματικών ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού, ανέφερε στη βουλευτή Θεσσαλονίκης, Λίτσα Αμανατίδου, ότι..
της έκαναν Υγιεινομική εξέταση (η οποία είναι νόμιμη και προβλέπεται σε όλες τις εξετάσεις για στρατιωτικά σώματα, σε όλο τον κόσμο). Η βουλευτής μετέφερε την καταγγελία στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής και έγινε πρώτη είδηση στα ΜΜΕ.
Η μαλακία πάει σύννεφο σ΄αυτή του χώρα του χαβαλέ. Η πιό ασήμαντη είδηση, διανθίζεται με πιπεράτες λεπτομέρειες σεξουαλικής πάντα φύσεως και γίνεται "το σώσε". Αρκεί να βοηθά τη φαντασία να ταξιδεύει σε γυμνά γυναικεία κορμιά.
Βλακεία και σεξουαλική στέρηση μαζί.
http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_7004.html#more

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΨΑΝΕ Ή ΟΧΙ . ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ . ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Σημειωτέον ότι οι άντρες εξεταζόμστε ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ...