Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Λιμενικός Σταθμός Ναυπάκτου σήμερα το μεσημέρι, όπου ήταν προσκεκλημένοι και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι αρχών και φορέων της περιοχής.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε πάνω στο πλοίο «Γεώργιος», το οποίο ήρθε από τη γραμμή Ρίου - Αντιρρίου στη Ναύπακτο για το σκοπό αυτό και αγκυροβόλησε στην παραλία Ψανής. Παρόν ήταν ο Περιφερειακός Διοικητής Λιμενικού Σώματος Ευάγγελος Τζάτζαλος, ο Λιμενάρχης Ναυπάκτου Βασίλης Σμπούκης, Διοικητές των γειτονικών Λιμεναρχείων, ο πλοίαρχος του «Γεώργιος» Παναγιώτης Κατσάμπας, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου Δημήτρης Κοντογιάννης, ο διοικητής του Α.Τ. Κώστας Κακούσης, ο αντιδήμαρχος του δήμου Δωρίδας Ανδρέας Ευσταθίου, ο εκπρόσωπος του Λ.Τ. Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Μπαρμπαγιάννης, εκπρόσωποι άλλων φορέων και πολύς κόσμος.

Στα κομμάτια της πίτας βρέθηκαν δυο φλουριά τα οποία είχαν ως δώρο από μια ασημένια εικόνα. Τυχεροί στάθηκαν ο Διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου Δημήτρης Κοντογιάννης και ο απόστρατος αστυνομικός Βασίλης Συλιαράς. Όλοι ευχήθηκαν στους Λιμενικούς υγεία, δύναμη και επιτυχίες, ενώ στον πλοίαρχο και το πλήρωμα του πλοίου καλές θάλασσες.
Ευ. Τζάτζαλος: «Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη λαθρομετανάστευση»
Ο κ. Τζάτζαλος σε δηλώσεις του είπε ότι το Λιμεναρχείο Ναυπάκτου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, παρόλο που η εποχή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη και απαιτούνται περισσότερα μέσα και προσωπικό. «Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά. Ερωτώμενος και για την έξαρση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης από τα παράλια της Αιτωλοακαρνανίας τόνισε: «Όσο το Λιμεναρχείο Πατρών σφίγγει την κάνουλα και δεν μπορούν να περάσουν λαθρομετανάστες, τότε αυτοί αναζητούν άλλους τρόπους διαφυγής, από ερημικές παραλίες είτε της Αιτωλοακαρνανίας, είτε της Ηλείας. Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου κάνει ότι μπορεί. Βέβαια δεν είναι δυνατόν όλες τις περιπτώσεις να τις αντιμετωπίσουμε διότι δεν υπάρχουν τα μέσα, αλλά δεν είναι δυνατόν ανά πάσα στιγμή σε όλη την ακτογραμμή να έχουμε παντού προσωπικό. Σε ότι αφορά το ραντάρ πράγματι μπορεί να εντοπίσει σκάφη σε μια ορισμένη ακτίνα, δεν μπορεί να καλύψει το σύνολο της Δυτικής Ελλάδας. Αυτό που συμβαίνει στην πράξη είναι ότι όποτε υπάρχει πληροφορία, για παράνομο σκάφος, επιχειρούν τα σκάφη των τοπικών Λιμεναρχείων ή όμορα. Υπάρχουν και τα εναέρια μέσα του Λιμενικού που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Αλλά εδώ μιλάμε για ένα φαινόμενο».
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο....κόσμος καίγεται κι αυτοί κάνουν δημόσιες σχέσεις.
Κατακαημένε Ελληνα τι σου 'τυχε να πάθεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές είναι υπηρεσίες ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ Κ.Τ.Λ.!!!οι συνάδελφοι που υπηρετούν εκεί πρέπει να κάνουν τον σταυρό τούς και να μην λένε λέξη εάν πάνε έστω και για ένα μήνα ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ και πιθανόν και σε κάποιες υπηρεσίες του ΑΙΓΑΙΟΥ θα δώσουν παραίτηση αμέσως και να εύχεστε να μην γίνει καμιά αναδιάρθρωση και σάς κλείσουν τα μαγαζάκια και βρεθείτε εκεί που σας προανέφερα γιατί τότε την κάτσατε την βάρκα

Ανώνυμος είπε...

καθένας με την παιδεία που διαθέτη λέει και γραφή

Ανώνυμος είπε...

Και του χρονου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά σας μαραναν... Οι πίτες και οι φανφάρες!! Ρε δεν πάτε στα τσακιδια βολεψακηδες!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΥΓΕΙΆ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ.
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ.

Ανώνυμος είπε...

Με τι προσόντα μπήκατε κύριε που έχετε υπηρετήσει σε Ηγουμενίτσα ή Κέρκυρα στο λιμενικό;Μήπως είστε από τους γνήσιους ΄΄βολεψάκηδες΄΄ που τρυπώσατε στο λιμενικό από το παράθυρο και αντί να λέτε ευχαριστώ για το ψωμί που τρώτε, κατηγορείτε τους συναδέλφους σας;Ξέρετε εσείς που έχουν υπηρετήσει οι συνάδελφοί σας αυτοί στο παρελθόν;Προσέξτε μόνο μην έρθει η ώρα και από τα ΄΄πολυκαταστήματα΄΄ στα οποία υπηρετείτε βρεθείτε ξαφνικά σ΄αυτά τα μαγαζάκια και την ΄΄κάτσετε΄΄ εσείς τη βάρκα.Επιτέλους να μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο.Λίγος πολιτισμός δε βλάπτει.΄Ολοι προσφέρουν, όπου και αν υπηρετούν, καταλάβατε κύριε δυναμικέ και κανείς δεν θα έκανε σε σας τη χάρη να παραιτηθεί!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους να μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο.Λίγος πολιτισμός δε βλάπτει.΄Ολοι προσφέρουν, όπου και αν υπηρετούν,και του χρονου με υγεια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια συνάδελφοι και του χρόνου. !