Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή Επιστολή του Ναυάρχου Νίκου Παππά.!!!

Ανοικτή επιστολή του Ναυάρχου Νίκου Παππά προς τον Πρωθυπουργό, τους Προέδρους των κομμάτων και τους βουλευτές:
Ναύαρχος Νίκος Παππάς
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ
Επτανήσου 44, Κυψέλη 11361
Τηλ: 2108213810
Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας
Τους Προέδρους των Ελληνικών πολιτικών κομμάτων
Τους 300 βουλευτές

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης,
Αξιότιμοι κύριοι Πρόεδροι των Κομμάτων,
Αξιότιμοι αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού

Στον θαλασσινό πολιτισμό που βίωσα σε όλη τη διάρκεια των 82 χρόνων μου, το πρώτο αξίωμα που ενστερνιστήκαμε ήταν αυτό του «ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα». Και το υπηρετήσαμε με ήθος και ανιδιοτέλεια στα οποία μας γαλούχησαν άξιοι γονείς και ακαδημαϊκοί και επαγγελματικοί δάσκαλοι.
Η σημερινή κρίση της πατρίδας μας, πέρα από οικονομική, χαρακτηρίζεται και από την κοινωνική αποσύνθεση, κατάσταση που οδηγεί, αν και σφόδρα απεύχομαι, σε τραγικά αδιέξοδα και εθνική καταστροφή.

Κύριος παράγοντας στην επικίνδυνη αυτή φάση του ελληνισμού είναι και η διαχείριση της ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη ηγετών- ινδαλμάτων, που να δείχνουν στην πράξη ότι συμμερίζονται και συμμετέχουν έμπρακτα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο λαός του οποίου ηγούνται.
Η ασυλία και η ατιμωρησία των ηγητόρων που έπραξαν ιδιοτελώς, η διατήρηση προνομίων, απολαβών και προκλητικών περιουσιών εξοργίζουν τους πολίτες που βλέπουν τις δικές τους να εξαϋλώνονται και υποσκάπτουν την εμπιστοσύνη προς τους ηγέτες οδηγώντας τους μαζικά, ιδίως τους νέους χωρίς μέλλον, προς την αναρχία και την αυτοδικία.
Είναι καιρός να ενστερνιστείτε κι εσείς το «ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την παραίτησή του από την Προεδρική αποζημίωση ας είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους σας.
Πάρτε σκληρά μέτρα και για εσάς. Εφαρμόστε άμεσα τη δυνατότητα που σας δίνει το Σύνταγμα ώστε η επόμενη Βουλή να έχει 200 μόνο Βουλευτές. Μειώστε τις υπουργικές και βουλευτικές αποζημιώσεις σας στον μέσο όρο μισθοδοσίας του Δημοσίου. Καταργείστε τις βουλευτικές συντάξεις και θεωρείστε τον βουλευτικό χρόνο αντίστοιχο του επαγγέλματος ενός εκάστου Βουλευτή με τις ανάλογες κρατήσεις για την επαγγελματική και μόνο σύνταξή του.
Περιορίστε τους υπουργούς σε 15. Είναι τραγικός εμπαιγμός να κόβετε τις συντάξεις των πολιτών και να διατηρείτε 4 Υπουργούς Εθνικής Άμυνας!
Περιορίστε τις στρατιές των αυλικών, συμβούλων και φυλάκων σας. Καταργείστε επιτέλους τους Γενικούς Γραμματείς, Διευθυντές και Διοικητές που διορίζονται στις θέσεις αυτές με μόνο κριτήριο την αποτυχία τους να εκλεγούν βουλευτές και διορίστε Μόνιμους Γενικούς Γραμματείς με αξιοκρατικά κριτήρια και ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη.
Μόνο από αυτά τα μέτρα θα εξοικονομούσατε περισσότερα από τα 300 εκατομμύρια που ψάχνετε ευτελίζοντάς μας στην παγκόσμια κοινότητα.
Τιμωρείστε επιτέλους τους ανάμεσά σας ευρισκόμενους ιδιοτελείς εκμεταλλευτές του δημόσιου χρήματος.
Μόνον έτσι έχετε ελπίδα να καταστείτε ηγήτορες που θα εμπνέουν τον θαυμασμό και την αγάπη, κυρίως δε την εμπιστοσύνη των πολιτών που σας ακολουθούν.
Αγάθων έφη: « Ο άρχων τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον, ότι ανθρώπων άρχει, Δεύτερον ότι κατά Νόμον άρχει, και Τρίτον, ότι ουκ αεί άρχει.»

Ναύαρχος Νίκος Παππάς Π.Ν.ε.α.
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ευρώπη βρωντοφώναξε "Είμαστε όλοι Έλληνες"
- Όλες οι Ευτωπαϊκές πρωτεύουσεσ πλημμύρισαν από τσουνάμι συμπαράστασης προς την Ελλάδα
-Δείτε video και φωτογραφίες από Παρίσι, Λονδίνο, Ρωμη, Εδιμβούργο, Άμστερνταμ και Βρυξέλλες
- Ακόμα και οι Γερμανοί βγήκαν στους δρόμους - Τώρα έρχεται η σειρά της Αμερικής
- Η πρωτόγνωρη κινητοποίηση έγινε μέσω internet
- "Συγγνώμη για τις κυβερνήσεις μας" , "Ελλάδα δεν είσαι μόνη σου". Διαβάστε τα συνθήματά τους

Η παγκόσμια διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε όλοι Ελληνες" έγινε σε πλατείες, έξω από ελληνικές πρεσβείες και προξενεία σε περίπου 20 πόλεις του κόσμου. Από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη οι πολίτες ένωσαν τις φωνές τους ενώ στη Νέα Υόρκη η συγκέντρωση θα γίνει το βράδυ (ωρα Ελλάδος) στο πάρκο Ζουκότι, όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=122871&catid=3

Ανώνυμος είπε...

Σωστός !!! Αλλά...... ξέρετε τι σπατάλες γίνονται ακόμα;;;;
Δε θα σταματήσει ποτέ αυτό, δυστυχώς!!
Εαν κοιτάξετε στο Διαύγεια (Δήμων, Λιμενικών ταμείων κ.λ.π.)θα φρίξετε.
Επίσης έργα στο πουθενά που δεν εξυπηρετούν τίποτα παρα μόνο τους εργολάβους. Επιδοτήσεις σε πλοιάρια που ... ΄΄εξυπηρετούν΄΄ μικρά νησάκια. Που εαν τα λεφτά τα δίνανε σε αυτούς τους νησιώτες θα ταξίδευαν με ελικόπτερο.

Ανώνυμος είπε...

εμεις οπως πάντα περιμένουμε τους άλλους να καθαρίσουν για την Ελλάδα...... αλλά εμείς στο σκοπό μας θα βγάλουμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ που μπορει να μας βγάλει απο τον γκρεμό!!! με τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η Ελλάδα θα αποκτήσει και πάλι την αξιοπιστία απέναντι στους εταίρους μας ...... ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για ενα καλυτερο ΑΥΡΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

εσύ φίλε στο Σάββατο, Φεβρουάριος 18, 2012 8:14:00 μμ
κανονικά εσένα και τους όμοιους σου πρέπει να τους κρεμάσουμε στην πλατεία Συντάγματος! η Ιστορία της Ελλάδας έχει γεμίσει με κλακαδόρους, ταγματασφαλήτες, γερμανοτσολιάδες, κομματόσκυλα, συνδικαλησταράδες και εθνοπατέρες. όταν απαλάγουμε απο αυτούς τότε θα πάμε μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 300 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 0900 Ο 814 ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ....ΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΑΜΑΡΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΣΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπορειτε και διαβαζετε ολη τη επιστολη? γιατι σε μενα δεν εμφανιζετε ολοκληρη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΧΙ - ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙ) ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑ (ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π.)ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 1€ ΜΕΙΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ...... ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ .......

Ανώνυμος είπε...

φιλε 08:09 στο θεμα των επιδοτησεων των νησιων μας κανεις μεγαλο λαθος, απο οτι καταλαβα δεν εχεις υπηρετησει σε καποιους απο αυτους τους επιγειους παραδεισους για να δεις ποσο χρειαζονται τη θαλασσια συγκοινωνια

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.08 χαχαχαχαχαχαχαχαχα, επειδή υπηρετώ χρόνια τώρα σε αυτούς τους επίγειους νησιώτικους παραδείσους γνωρίζω! Αλλά ... μαζί σου είμαι , κόφτε μισθούς και συντάξεις και επιδοτήστε εφοπλιστές!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4.000.000 ΞΕΝΟΙ, ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;

ΤΩΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δέσμευση τής περιουσίας σε όσους μισθώνουν ακίνητα ή απασχολούν ξένους χωρίς άδεια παραμονής και κάρτα εργασίας.

Απέλαση τών αλλοδαπών εγκληματιών με διακρατικές συμφωνίες, ώστε να εκτίουν τίς ποινές τους στις χώρες προελεύσεως. Αναδιάρθρωση τού σωφρονιστικού συστήματος και κοινωνική εργασία.

Ανώνυμος είπε...

Με τις επιδοτήσεις σε μικρό νησί και σε πλοιάριο φαντασμα-πλωτή νεκροφόρα άνω των 40 ετών να δείτε τι γίνεται. Το τί χρήμα κατασπαλείτε σε κάποιους τύπους, πλοιοκτήτες της συμφοράς όπου σε αγαστή συνεργασία αλα κόζα νόστρα με τοπικούς παράγοντες- δήμρχο (έχουν γίνει και ανεξάρτητοι δήμοι τα συγκεκριμένα νησιά, λεφτά υπάρχουν) και με τις υπογραφές του ακατανόμαστου Άδωνι Γεωργιάδη έχουν πάρει παράταση να ταξιδεύουν ενώ θα έπρεπε να έχει κοπεί ως παλιοσίδερο.