Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Πλεύσιμα Λ.Σ.

Πειραιάς, 24 Απριλίου 2012

Σε συνέχεια των από 18-04-2012 και 20-04-2012 ανακοινώσεών μας, η αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου προχώρησε στην κοστολόγηση της δαπάνης που απαιτείται για το υπόλοιπο του έτους 2012 για «πλεύσιμα», διαπιστώνοντας ότι το ποσό που προκύπτει (1.100.000 €) δεν μπορεί να καλυφθεί από τον τρέχοντα τακτικό προϋπολογισμό έτους 2012.

Ως εκ τούτου, προκειμένου να προωθηθεί η Κ.Υ.Α. που θα καθορίζει τους δικαιούχους των «πλεύσιμων», επιβάλλεται η εξεύρεση του παραπάνω κονδυλίου είτε από μεταφορά του ίδιου προϋπολογισμού, είτε με νέο αίτημα στο Γ.Λ.Κ. για νέα πίστωση του τακτικού προϋπολογισμού.

Για τον λόγο αυτό ζητάμε άμεσα:

1. Την παρέμβαση του αρμοδίου Υφυπουργού κου Μ. Όθωνα για την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων με κάθε τρόπο, για την υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης και,

2. Την εδώ και τώρα καταβολή των οφειλομένων «πλεύσιμων» ανεξάρτητα από την παραπάνω ρύθμιση.

Είναι φανερό ότι δεν μπορούμε να δεχθούμε τίποτα λιγότερο από την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος, του οποίου το πρόβλημα δημιουργήθηκε με ευθύνη της Υπηρεσίας, αφού από το 2000 και μετά με Υπουργική Απόφαση που ουδέποτε ανακλήθηκε δίνονταν οι εκτός έδρας μετακινήσεις των ΠΛΣ (πλεύσιμα).

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ,ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ , ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ , ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ???????? ΛΕΤΕ ΟΤΙ το πρόβλημα δημιουργήθηκε με ευθύνη της Υπηρεσίας, αφού από το 2000 και μετά με Υπουργική Απόφαση που ουδέποτε ανακλήθηκε δίνονταν οι εκτός έδρας μετακινήσεις των ΠΛΣ (πλεύσιμα).
...... ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ........ΑΡΑ ΦΤΑΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ????? ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ...ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ????? ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΎ ?????

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΕΥΣΙΜΑ;;;;!!! ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ !!
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2007!
ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ , ΜΟΥΓΚΑ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ , ΤΟ ΠΟΛΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ η ΠΕΑΛΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ....ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΛΕΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΥΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΕΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ......... ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ .......

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς αυτό που σας είπε η ΠΕΑΛΣ είναι και αυτό που ισχύει .
ΠΛΕΥΣΙΜΑ ΓΙΟΚ.......