Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΣ

Αν και το Ναυτιλίας ανήκει στο μεγαλύτερο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ο Θεόδωρος Δρίτσας κρατάει σε μεγάλο βαθμό την αυτονομία και την αυτοτέλεια του Υπουργείου. Εξαιρώντας τη νομοθετική πρωτοβουλία η οποία, όπως διευκρινίζει το ΦΕΚ των αρμοδιοτήτων θα πρέπει να γίνεται από κοινού με τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη, το σύνολο των θεμάτων του Λιμενικού Σώματος, συμπεριλαμβανομένων και των κρίσεων μένει στο αναπληρωτή Υπουργό.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΩ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΕΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ,Ε ΑΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ(ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΕΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ , ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ,ΑΝ ΟΧΙ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟΙ-ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ.
ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ-Ο ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΥΕΝ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΟΜΦΆΛΙΟ ΛΏΡΟ ΤΗΣ ΕΝΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ.
ΑΛΛΑ, ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ , ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΧΡΣΟΚΛΑΡΑΤΟΙ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.
ΜΑ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΥΕΝ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΩ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙ, Σ Ι Ω Π Ω,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ,ΑΛΛΑΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΥΣΟΚΛΑΡΑΤΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΨΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΑΙΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΚΥΡΙΕ ΥΕΝ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ.



ΘΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Την δύσκολη αυτή ώρα, που, χωρίς να ευθύνεται για τα προηγούμενα μαύρα χάλια και τους Μίλτους,Μπούσιους, Αθανασόπουλους και λοιπούς εχθρούς των ναυτεργατών ,
έχει στα χέρια του, μία ...βόμβα έτοιμη,
ανα πάσα στιγμή, να εκραγεί,
ο αν. Υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας,
οι μνηστήρες, όχι απλά σφάζονται.
Αλλά... ξεπουπουλιάζονται...

Που να ντραπούν αυτοί -η πλειονότητα- γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις....
Όσο ο κ. Δρίτσας δεν ανοίγει τα χαρτιά του, έχουμε τον νούμερο ένα αποτυχημένο, "βασιλιά" του κουκουλώματος , όταν πρόκειται για δικούς του ,
αλλά και ....ολοκληρωτική καταστροφή του προσωπικού με καλλικρατηδες της συμφοράς,
τον πιο άδικο για τους λιμενικούς , γαλονά, να λέει ..."ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ"!!!!
Ο μοικάνος στο κούρεμα, νούμερο ένα κι αυτός σε διαπλοκή και βάλε, χορεύει... τσάρλεστον.
Και ο νούμερο ένα, σε διοργάνωση διαγωνισμού... μολυβιού και βυσμάτων , σιωπηλός , κάνει τάματα στην Παναγία, να τους πάρει το... ποτάμι, όλους τους άλλους...
Κι ο ..."διαχειρήσιμος" ετοιμάζει αθώώσεις δια της ...ΕΔΕ ...Κι ο άλλος , έτοιμος να κάνει την οργανική δύναμη του Λ.Σ, όσο πιο μικρή γίνεται....Αλλος ένας "εκτελούνται παραγγελίες" και αυτός!!!
Ξεφτίλα, αυτοί οι άνθρωποι, δυστυχώς κι αυτή, η ίδια άθλια νοοτροπία, αγαπητέ, κύριε υπουργέ!
Μπορείς, αν το επιθυμείς και το επιλέξεις να αφήσεις τον στρατό του Μίλτου, του Μπούσιου, του Μπαντιά και του Αθανασόπουλου να διαλύσει ότι δεν πρόλαβε, βρε αδελφέ!
Μπορείς να τους εμπιστευτείς... Για τον γκρεμό,μια.... χαρά... παιδιά είναι...
Όμως, ένας υπουργός Δρίτσας Θοδωρής όταν επιλέξει διαπλεκόμενους,
εχθρούς του πολιτικού και του ένστολου προσωπικού του ΛΣ, αλλά και των ναυτεργατών
και κατάμαυρους σε ιδεολογία....
Οταν γυρίσει την... πυξίδα του προς στους "άρχοντες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ" και προς τους " γαλαζοαίματους λαδιάρηδες",
θα έχει ο ίδιος, ακέραιη και ολοδική του , την ευθύνη για όσα κουκουλωθούν.
Καταστραφούν.
Διαλυθούν.
Και απογοητεύσουν πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό ...
Φίλους του ΣΥΡΙΖΑ... Σωματεία δικά του....ΑΛΛΑ και τον τελευταίο ακόμα αδικημένο λιμενικό,
στην άκρη της Ελλάδας,
στην παραμεθόριο!

Πόπη Χριστοδουλίδου