Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Δεν υπάρχει ανανεωμένο blog Ελληνική Ακτοφυλακή - Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ

Το ότι σταματήσαμε προσωρινά να δημοσιεύουμε ειδήσεις και απόψεις στο ιστολόγιο μας http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.gr/ δεν πάει να πει ότι παραδώσαμε "πνεύμα" ούτε ότι στερέψαμε από ιδέες. Είναι αλλαγή προτεραιοτήτων στην προσωπική μας ζωή.

Άλλωστε υπάρχουν τόσα ιστολόγια και τόσες ομάδες στο facebook που μπορεί να επισκέπτεται κανείς για να ενημερωθεί και να διαμορφώσει άποψη. Το ιστολόγιο μας από την πρώτη μέρα (1/1/2010) ήταν  ανοιχτό σε όλους, στα σχόλια, στο chat room, ακόμα και "συντάκτες" κάναμε όσους μας το ζήτησαν για να αναρτούν την άποψη τους ελεύθερα χωρίς καν την δική μας έγκριση για την  δημοσίευση των αναρτήσεων τους.

Το να αντιγράφεις όμως ένα ολόκληρο ιστολόγιο, από το backround μέχρι τους τίτλους της   επικεφαλίδας, και να διαφημίζεις στο ίδιο ιστολόγιο με την μορφή σχολίου ότι επαναλειτουργεί το ανανεωμένο blog  Ελληνική Ακτοφυλακή σε άλλη διεύθυνση το λες γαϊδουριά (επιεικώς).

Χάθηκε η έμπνευσή σας; χάθηκε η πρωτοβουλία; χάθηκαν οι απόψεις σας; δεν νομίζω, απλά δεν βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα όπως μας παροτρύνετε, τα έχουμε βγάλει ήδη. 

Προσπαθήσατε να οικειοποιηθείτε ένα ολόκληρο ιστολόγιο αντιγράφοντας ακόμα και τον παρωχημένο σχεδιασμό του, γράφοντας στην επικεφαλίδα σας ότι το ΤΟ BLOG ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΉ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΈΤΑΙ ....!!!!! 

Ξαναγεννιέται από τι; Δεν μπορέσατε να σκεφτείτε τίτλο; είναι τόσο δύσκολο να προσελκύσετε αναγνώστες; αλλά σας είπαμε, τα συμπεράσματα μας τα έχουμε βγάλει. 

Το θετικό είναι ότι καταλάβατε το λάθος και αλλάξατε επικεφαλίδες. Οι συνάδελφοι βέβαια, από ότι διαπιστώσατε, δεν τρώνε  κουτόχορτο, είναι τσακάλια και το επισήμαναν στα σχόλια τους από την πρώτη στιγμή. 


Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: